ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η HERBALIFE ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Η Herbalife προσφέρει σε όλους την ευκαιρία για έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Για να μάθετε περισσότερα συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας με τίτλο «Βρείτε έναν Ανεξάρτητο Συνεργάτη», ώστε να μπορέσουμε να σας φέρουμε σε επαφή με έναν Ανεξάρτητο Συνεργάτη μας στην περιοχή σας.

Όταν χρειάζεστε απαντήσεις ή βοήθεια, η υποστήριξη που σας αξίζει θα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Ρωτήστε τον Ανεξάρτητο Συνεργάτη σας

Είτε έχετε ερωτήσεις για ένα προϊόν, είτε ενδιαφέρεστε για την επιχειρηματική ευκαιρία της Herbalife, σας παροτρύνουμε να μιλήσετε στον Ανεξάρτητο Συνεργάτη της Herbalife της περιοχής σας. Η αποστολή του/της είναι να απαντά στις ερωτήσεις σας και να σας παρέχει τις εξειδικευμένες πληροφορίες που χρειάζεστε. Απλά σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε τον/την.

Είτε επιδιώκετε τη διαχείριση του βάρους σας, είτε να είστε πιο υγιείς, ή να αυξήσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας, ο προσωπικός σας Ανεξάρτητος Συνεργάτης θα σχεδιάσει ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για εσάς. Θα είναι εκεί για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις, να σας εμψυχώσει, να σας ενθαρρύνει και να γιορτάσει μαζί σας σε κάθε σας βήμα.

Για να ανακαλύψετε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα της Herbalife και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μοναδική ευκαιρία, πείτε μας τα στοιχεία σας και ένας Ανεξάρτητος Συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ HERBALIFE ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης της
Herbalife Ελλάδας
Για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα
Herbalife και τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες
Herbalife παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί
μας στο 210 810 8800.
Είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις
κλήσεις σας Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00
π.μ. με 5:50 μ.μ.

Γράψτε στη Herbalife Ελλάδας
Herbalife International Greece
Πεντέλης 110, Μαρούσι
15126 Αθήνα

Τοποθεσίες Herbalife παγκοσμίως
Βρείτε εδώ την έδρα της Herbalife στην
περιοχή σας:

Κατάλογος τοποθεσιών Herbalife σε όλο τον κόσμο

Επικοινωνία μέσω email

Η ικανοποίησή σας σημαίνει πολλά για τη Herbalife, γι' αυτό και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε ακριβείς, εξατομικευμένες απαντήσεις. Καθώς οι απαντήσεις μέσω email είναι συχνά σύντομες, μη ικανοποιητικές ή ελλιπείς, προτιμούμε να μην χρησιμοποιούμε αυτή τη μέθοδο επικοινωνίας. Αντίθετα επιλέγουμε να επικεντρωθούμε στην ουσιώδη εξυπηρέτηση πελατών, κατά προτίμηση μέσω προσωπικής συζήτησης με το Κεντρικό Γραφείο της Herbalife ή τον τοπικό σας Ανεξάρτητο Συνεργάτη Herbalife.

Τμήμα Marketing

Έχετε μια ερώτηση ή ιδέα σχετικά με το marketing; Στείλτε μας email στη διεύθυνση:
MarketingGreece@herbalife.com

 Άμεσες δημόσιες σχέσεις

Εάν ανήκετε στον χώρο των ΜΜΕ και έχετε κάποια πρόταση για την εταιρεία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ. Αν είχατε καταπληκτικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα Herbalife και θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία σας, επικοινωνήστε επίσης σε αυτό το email.

MarketingGreece@herbalife.com

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 21/3/2018 12:46:50 πμ | NAMP2HLASPX02