This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

Επικαιροποιήσαμε την Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Κάντε τώρα κλικ εδώ για να τη διαβάσετε.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ HERBALIFE

Κάντε κλικ στη συνέχεια ή μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε το χρονοδιάγραμμα της εξέλιξης της Herbalife.

Δεκαετία του '80
Δεκαετία του '90
Δεκαετία του 2000
2010 και έπειτα...


Δεκαετία του '80

1980
Ο Mark Hughes ιδρύει την Herbalife τον Φεβρουάριο του 1980, πουλώντας το πρώτο πρόγραμμα ελέγχου βάρους κατευθείαν από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του!

1982
Η Herbalife γίνεται διεθνής καθώς πραγματοποιεί άνοιγμα στον Καναδά, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν δεκάδες άλλες χώρες. Εν τω μεταξύ, οι πωλήσεις υπερβαίνουν ήδη τα 2 εκατομμύρια δολάρια και συνεχίζουν να αυξάνονται.

1986
Η Herbalife συμμετέχει στο χρηματιστήριο NASDAQ.Ο Jim Rohn φέρνει την έμπνευσή του στην εταιρεία και παρουσιάζονται δυο νέες γεύσεις του πρωτεϊνούχου ροφήματος Formula 1: Σοκολάτα και Φράουλα.

1988
Η εταιρεία επεκτείνεται διεθνώς με ιλιγγιώδη ταχύτητα, και μάλιστα διοργανώνει τέσσερις Extravaganza σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων γεγονότων στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τον Καναδά.


Δεκαετία του '90

1992
Ξεκινά η προώθηση πρωτοποριακών προϊόντων και οι μηνιαίες πωλήσεις εκτοξεύονται από τα 3,1 εκατομμύρια δολάρια στο εντυπωσιακό ποσό των 21 εκατομμυρίων δολαρίων!

1994
Ο Mark Ηughes παρουσιάζει το Herbalife Family Foundation*, ένα φιλανθρωπικό πρόγραμμα αφοσιωμένο στο να δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον σε παιδιά που το έχουν ανάγκη από όλο τον κόσμο.

1996
Η Herbalife φτάνει το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και γιορτάζει καθώς η έδρα μεταφέρεται σε έναν πύργο γραφείων στο Century City της Καλιφόρνια.

1998
Παρουσίαση 19 νέων προϊόντων στην αμερικάνικη Extravaganza του Ορλάντο της Φλόριντα, τα οποία γίνονται δεκτά ζητωκραυγάζοντας από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους. Η Herbalife καταγράφει επίσης το ρεκόρ της για το μέχρι τότε μεγαλύτερο πριμ παραγωγικότητας, ύψους 16 εκατομμυρίων δολαρίων.


Δεκαετία του 2000

2000
Η Herbalife γιορτάζει την 20η της επέτειό της με δυναμικό πωλήσεων που υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο Ανεξάρτητους Συνεργάτες, οι οποίοι εμπορεύονται πάνω από 100 προϊόντα Εσωτερικής και Εξωτερικής Διατροφής σε 50 χώρες.

2003
Οι πωλήσεις της Herbalife υπερβαίνουν τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια και συνεχίζουν να αυξάνονται σε 58 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα με το άνοιγμα του Εργαστηρίου Κυτταρικής & Μοριακής Διατροφής Mark Hughes, δημιουργούνται οι Επιστημονικές & Ιατρικές Συμβουλευτικές Επιτροπές της Herbalife... ενώ ακόμα περισσότερα πρωτοποριακά προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους!

2004
Η Herbalife εγκαινιάζει το ShapeWorks® και βγαίνει στο καταναλωτικό κοινό.
Με τη συμμετοχή επιστημόνων παγκοσμίου φήμης που ασχολούνται με τον έλεγχο βάρους, η Herbalife παρουσιάζει το επαναστατικό πρόγραμμα διαχείρισης βάρους ShapeWorks®. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχειρηματική πρωτοβουλία που έχει πάρει ποτέ η εταιρεία, ανοίγοντας τον δρόμο για μια άνευ προηγουμένου επιτυχία.

2009
H Herbalife στο Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζει την 25η επέτειό της.
H Herbalife στο Ηνωμένο Βασίλειο γιορτάζει την 25η επέτειό της στο Σαββατοκύριακο Ανάπτυξης Ηγεσίας το οποίο έλαβε χώρα στο Μάντσεστερ στις 25-26 Απριλίου.


2010 και έπειτα...

2010
Η Herbalife γιορτάζει 30 χρόνια αλλαγών στις ζωές των ανθρώπων.
Η Herbalife προσθέτει τα παγκόσμια είδωλα του αθλητισμού Lionel Messi και FC Barcelona στον κατάλογο των χορηγιών που ήδη περιλαμβάνει περισσότερους από 100 διεθνείς αθλητές, ομάδες και άλλα αθλήματα. Η Herbalife ιδρύει το Ινστιτούτο Διατροφής Herbalife (HerbalifeNutritionInstitute.com), το οποίο λειτουργεί ως εκπαιδευτικός πόρος σε θέματα σωστής διατροφής και υγείας. Εγκαινιάζονται δεκαέξι προγράμματα HFF Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο.

2011
Η Herbalife καταγράφει καθαρές πωλήσεις ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2011.
Εγκαινιάζονται εννέα προγράμματα HFF Casa Herbalife σε όλο τον κόσμο.> Παρουσιάζεται η γεύση μάνγκο του Συμπυκνωμένου Χυμού Αλόης. Λανσάρεται η Herbalife24, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων διατροφής που υποστηρίζει τους αθλητές εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο.


Τι ακολουθεί;

Το μέλλον της Herbalife διαγράφεται λαμπρό και οι δυνατότητες είναι απεριόριστες! Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να αλλάξετε τη ζωή σας με τη Herbalife, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πώς θα συμμετάσχετε στο επικερδές μέλλον μας. Απλά επισκεφτείτε την ενότητα Επιχειρηματική Ευκαιρία Herbalife.

*To Herbalife Family Foundation και το Herbalife International Family Foundation αποτελούν ξεχωριστές νομικές οντότητες από τη Herbalife International, Inc

Για περισσότερα από 30 έτη, η ιστορία της Herbalife αντικατοπτρίζει εξαιρετικές προσωπικές επιτυχίες. Από την αποστολή του ιδρυτή, Mark Hughes  στα επιτεύγματα των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife, ελάτε μαζί μας να μοιραστούμε στιγμές επιτυχίας βοηθώντας ανθρώπους να ζούνε καλύτερα.


Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 16/11/2018 10:39:49 μμ | NAMP2HLASPX01