ΕΠΙΣΤΗΜΗ HERBALIFE
uk_company_heber_lg
David Heber, Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.

Ο καθηγητής Heber περιλαμβάνεται στις λίστες The Best Doctors in America και Who's Who in America.

Η εξειδικευμένες γνώσεις του καθηγητή Heber έχουν προβληθεί πολλές φορές στα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων σε κανάλια όπως τα NBC, CNN και Discovery Channel.

Πέραν του γεγονότος ότι έχει δημοσιεύσει πάνω από 70 επιστημονικά άρθρα αξιολογημένα από ομότιμους και δύο επαγγελματικά κείμενα, έχει επίσης συγγράψει βιβλία για το ευρύ κοινό: «Natural Remedies for a Healthy Heart», «The Resolution Diet», «What Color is Your Diet?» και το τελευταίο βιβλίο του «The LA Shape Diet».

Διευθύνει το Κέντρο για την Έρευνα Συμπληρωμάτων Διατροφής με Φυτικά Προϊόντα του Εθνικού Ιδρύματος Υγείας (NIH) και την Κλινική Μονάδα Έρευνας Διατροφής που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο (NCI), και είναι υπεύθυνος για την Κλινική Έρευνα σε θέματα Διατροφής και τις Επιμορφωτικές Υποτροφίες Διατροφής και Παχυσαρκίας του NIH στο UCLA.

Τα κύρια ερευνητικά ενδιαφέροντα του καθηγητή Heber είναι η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και η διατροφή για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου. Είναι διευθυντής του Κέντρου Ανθρώπινης Διατροφής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες*.

Ο καθηγητής Heber έλαβε με άριστα το πτυχίο B.S. στη Χημεία από το UCLA το 1969, πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ το 1973, και Ph.D. στη Φυσιολογία από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια το 1978. Έχει λάβει πιστοποίηση από το Αμερικάνικο Συμβούλιο Παθολογίας στην ειδικότητα της Παθολογίας, Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού, και στην Κλινική Διατροφή από το Αμερικανικό Συμβούλιο Διατροφής.

*Ο τίτλος του καθηγητή Heber αναφέρεται μόνο για σκοπούς ταυτοποίησης. Το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια δεν υποστηρίζει συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες για λόγους πολιτικής.

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 21/2/2019 2:14:04 πμ | NAMP2HLASPX01