This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here »

Επικαιροποιήσαμε την Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Κάντε τώρα κλικ εδώ για να τη διαβάσετε.

HERBALIFE - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Herbalife Family Foundation: Η προσφορά μας

Το Herbalife Family Foundation (HFF), το οποίο ιδρύθηκε το 1994, έχει ως αποστολή του τη βελτίωση της ζωής των παιδιών βοηθώντας οργανισμούς να παρέχουν υγιεινή διατροφή σε παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Επιπλέον, το HFF στηρίζει συχνά προσπάθειες αρωγής σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, όπως στην περίπτωση του σεισμού στην Αϊτή.

Το 2005, το HFF παρουσίασε με υπερηφάνια το πρόγραμμα Casa Herbalife για να βοηθήσει στην παροχή υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων συνάπτοντας συνεργασίες με υφιστάμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. Τον ίδιο χρόνο, το πρώτο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Casa Herbalife εγκαινιάστηκε στην Ουγγαρία, ενώ το Casa Νότιας Αφρικής εγκαινιάστηκε το 2006 και το Casa Ζάμπια το 2007.

Σήμερα, πάνω από 120 προγράμματα έχουν ξεκινήσει σε 50 χώρες, στηρίζοντας 100.000 παιδιά καθημερινά, συμπεριλαμβανομένων 26 προγραμμάτων στην περιοχή της Ευρώπης και τη Ρωσία / Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών.


Σε τι διαφέρει το HFF από άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα;

Όταν προσκαλούμε έναν οργανισμό να συμμετάσχει στην οικογένεια της Herbalife, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στήριξη μέχρι να μην υπάρχει πλέον ανάγκη. Δεν παρέχουμε απλά χρηματοδότηση, αλλά ενθαρρύνουμε ολόκληρη την οικογένεια της Herbalife να βοηθήσει τη στήριξη των παιδιών στο πλαίσιο των προγραμμάτων Casa Herbalife.

Το 2014, περίπου 300.000 λίρες Αγγλίας διανεμήθηκαν στα προγράμματα Casa Herbalife στην Ευρώπη και τη Ρωσία/ΚΑΚ υπό μορφή επιχορηγήσεων. Μαζί αλλάζουμε τις ζωές χιλιάδων παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Βασιζόμαστε σε γενναιόδωρους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, υπαλλήλους και φίλους της Herbalife για τη στήριξη του HFF και των προγραμμάτων Casa Herbalife και τη βοήθειά τους για να συγκεντρωθούν κεφάλαια σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Μάθετε περισσότερα για το HFF και τα προγράμματα Casa Herbalife στην περιοχής σας και το πώς μπορείτε να συγκεντρώσετε χρήματα και να κάνετε δωρεές.


Το HFF σε Δράση

Μελέτη περίπτωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Casa Herbalife Ηνωμένου Βασιλείου υποστηρίζει το πρόγραμμα Action for Children, Hackney Young Carers από το 2006. Σκοπός είναι η ενημέρωση παιδιών και νέων σχετικά με τη σημασία της καλής διατροφής. Χάρη στην επιτυχία αυτής της συνεργασίας, το HFF εγκαινίασε το 2010 ένα δεύτερο πρόγραμμα Casa Herbalife σε συνεργασία με το Action for Children στο Η.Β., στηρίζοντας τους προστάτες οικογένειας νεαρής ηλικίας που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα στο North Lanarkshire της Σκωτίας.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν περίπου 175.000 άτομα ηλικίας 4-18 που έχουν το ρόλο του προστάτη της οικογένειας, φροντίζοντας έναν ή περισσότερους ενήλικες στην οικογένειά τους. Αυτοί οι νέοι φροντίζουν ενήλικες με αναπηρίες, ασθένειες ή εθισμούς, και πολλές από τις οικογένειες αυτές ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ήταν σημαντικό για τη Herbalife να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, ώστε οι νέοι αυτοί να μάθουν δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ωφελώντας έτσι τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Οι δεξιότητες περιλαμβάνουν τη μαγειρική και την προετοιμασία φαγητού, καθώς και την ενημέρωση σχετικά με υγιεινές διατροφικές επιλογές. Το πρόγραμμα Casa Herbalife ήταν τόσο αποτελεσματικό ώστε η Hackney Young Carers έλαβε κεντρική χρηματοδότηση για τα σεμινάρια εξασφαλίζοντας έτσι το μέλλον της οργάνωσης.


Mark Hughes, Herbalife Founder, 1994
Get Involved - Action For Children
Στο Ηνωμένο Βασίλειο το Casa Herbalife συνεργάστηκε με το Action for Children
2006, Casa Herbalife South Africa
To 2006 άνοιξε το Casa Herbalife στη Νότια Αφρική: ‘Acres of Love’ με βάση το Γιοχάνεσμπουργκ.
Casa Herbalife UK
Το Casa Herbalife στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει το πρόγραμμα Action for Children, Hackney Young Carers από το 2006

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 16/11/2018 11:35:14 μμ | NAMP2HLASPX01