ΧΟΡΗΓΙΕΣ
Περισσότεροι από 150 αθλητές και ομάδες παγκοσμίου φήμης από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα προηγμένα διατροφικά προϊόντα της Herbalife για βέλτιστη απόδοση. Οι αρχές της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και της συχνής άσκησης βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Herbalife, η οποία στηρίζει περήφανα τις ομάδες και τους αθλητές, καθώς εκείνοι βαδίζουν δυναμικά προς την επίτευξη των στόχων τους.
Ενδεικτικά, ορισμένες από τις χορηγίες υψηλού προφίλ της Herbalife είναι οι εξής: ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo, η αμερικανική ομάδα ποδοσφαίρου LA Galaxy, η ομάδα χόκεϊ επί πάγου της Τσεχίας HC Plzen και η πρωταθλήτρια Ιταλίας στο μπάσκετ Men's Sana Basket, γνωστή και ως Montepaschi Siena.

Μάθετε περισσότερα για τις αθλητικές χορηγίες της Herbalife στο HerbalifeSports.com

Cristiano Ronaldo
Herbalife Sports: Cristiano Ronaldo

Ποδόσφαιρο, Ισπανία
Η Herbalife είναι παγκόσμιος χορηγός διατροφής του Cristiano Ronaldo.

«Πιστεύω ακράδαντα στη σημασία της σωστής διατροφής για μένα ως άτομο, εντός και εκτός γηπέδου». Cristiano Ronaldo

LA Galaxy
Herbalife Sports: LA Galaxy

Ποδόσφαιρο, Η.Π.Α.

Συγχαρητήρια στην ομάδα LA Galaxy, με Ανάδοχο τη Herbalife, για τη νίκη στο MLS Cup του 2011, το τρίτο τους πρωτάθλημα MLS.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ospreys

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

H Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife 24, ανήκει στη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Δούκισσα Νομικού
Sussex County Cricket Club

Brand Ambassador, Ελλάδα

Η Herbalife είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με τη δημοφιλή Δούκισσα Νομικού. Η Δούκισσα Νομικού αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες παρουσιάστριες/μοντέλα στην ελληνική βιομηχανία θεάματος.

Χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της Herbalife ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής. Δείτε τις συσκευασίες για οδηγίες χρήσης και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Κρατήστε τα προϊόντα μακριά απο παιδιά.

© Herbalife International of America, Inc.
Δεν επιτρέπεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της συγκεκριμένης σελίδας χωρίς προηγούμενη έγκριση. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Όλα τα εμπορικά σήματα και οι εικόνες των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελούν ιδιοκτησία της Herbalife International Inc.

Η Herbalife έχει υπογράψει τον Κώδικα Επαγγελματικής Συμπεριφοράς του Συνδέσμου Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων και αποτελεί υπερήφανο Μέλος του:

  • Εμπορικο Και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Αθηνων
  • Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA
el-GR | 19/7/2019 12:33:27 μμ | NAMP2HLASPX03